Minden kategória

Vállalati hírek

Kezdőlap> Hírek > Vállalati hírek

A burkolati meghajtó adapter típusai

Idő: 2022-07-27 Találatok: 203

 A burkolati meghajtó adapter típusai

图片 3

Különféle típusú burkolatú meghajtó adaptereink vannak, hogy megfeleljenek a különböző követelményeknek.

A típus: más néven burkolat csavaró amelyet széles körben használnak állandó tokok. Kelly dobozzal rendelkezik a Kelly rúd csatlakoztatásához, és 4 lábbal rendelkezik, amelyek kinyújthatók, hogy illeszkedjenek a különböző átmérőjű házhoz.

B típus: Ez a burkolatos meghajtó adapter leggyakoribb típusa. Az adapter felső része összeköti a lemezt forgó fúróberendezés és az anyahüvely csatlakozásának alsó része illeszkedhet a burkolatcsövek apa csatlakozásaihoz. Az anya és az apa csuklója a burkolatcsavarokon keresztül csatlakoztatható.

C típus: Az ilyen típusú házmeghajtó adapter egy kelly dobozzal rendelkezik, amely a kelly rúd csatlakoztatására szolgál.

D típus: Az ilyen típusú burkolat-meghajtó adapter fő előnye, hogy különböző átmérőjű burkolatcsöveket csatlakoztathat a hozzájuk tartozó hüvelycsatlakozásokon keresztül. Amint látja, két különböző méretű csatlakozóhüvelye van.

Kérjük, olvassa elhttps://www.kimdrill.com/Casing-drive-adaptor/casing-drive-adaptor-for-rotary-drilling-rig a burkolat meghajtó adator további részleteiért.